De vakantie begint met de Vierdaagse | bert plantagie
17 juli 2024

De vakantie begint met de Vierdaagse


Traditiegetrouw luidt de internationale Vierdaagse het begin van onze vakantie in. Zo ook dit jaar! Beleef het feest mee en zoek onze mensen en onze stoelen langs de route!

Drie van onze meest geliefde en meest sportieve collega’s zijn de uitdaging aangegaan. Frank Lamers, Bo Plantagie & Demi Plantagie lopen vier dagen lang 40 kilometer per dag tijdens de Internationale Vierdaagse in Nijmegen. Beleef het feest mee door ze te volgen!

Dat kan via onze socialmediakanalen; daar vind je ook meer informatie over een winactie die we hebben gekoppeld aan dit wandelevenement dat in het teken staat van verbroedering, solidariteit en eenwording.

Winactie

Langs de route vind je heel veel stoelen. Sommige zijn door ons geplaatst en nodigen uit om een selfie te nemen. Spoor ze op, stop voor een pauze, poseer, deel je foto (vergeet ons niet te taggen) en win een paar Feather Outdoor stoelen!

Vakantie

Terwijl de eerste deelnemers vrijdag de finish passeren, naderen wij de vakantieperiode! Vanaf vrijdag 19 juli werken we met een minimum aan personeel. We zijn echter gewoon bereikbaar voor orders en vragen en kijken ernaar uit om op 4 augustus weer op volle sterkte te beginnen. Fijne zomer!

naar boven